web design header

Web Design

În inima oricărei prezențe online de succes se află un design web remarcabil – acesta este crezul care ghidează fiecare proiect la EloxeWeb. Specializați în conturarea viitorului digital, punem pasiune și măiestrie în fiecare site web pe care îl construim, asigurându-ne că fiecare pixel reflectă viziunea și valorile brandului tău. La Eloxe Web, designul web nu este doar despre estetică; este despre crearea unei experiențe utilizator intuitive, captivante și memorabile.

O parte din partenerii noștri

Compatibilitate și Caracteristici

Design-uri web compatibile cu diverse platforme, de la desktop la mobil. Explorați peste 100 de caracteristici personalizabile și integrări diverse pentru un site web unic.

iOS

Design-uri web optimizate pentru iOS, oferind o experiență fluidă pe toate dispozitivele Apple, de la iPhone la iPad, cu o compatibilitate impecabilă cu ultimele versiuni ale sistemului de operare.

Android

Site-uri rapide și eficiente pentru Android, adaptate diversității dispozitivelor și versiunilor Android, asigurând performanță și interactivitate optimă pe o gamă largă de ecrane și dispozitive.

Desktop

Design-uri responsive pentru desktop, care se adaptează perfect la ecranele mari, oferind o navigare rapidă și securizată, cu o interfață intuitivă, compatibilă cu toate browserele populare.

Inovație, adaptabilitate și performanță în design web

Design responsive și adaptabil

În era digitală, un design web responsive nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Noi creăm site-uri web care se adaptează perfect la orice dimensiune a ecranului, oferind o experiență de utilizare fluidă și atrăgătoare. Prioritizăm accesibilitatea și ușurința de navigare pentru a asigura că site-ul tău impresionează pe orice dispozitiv.

Customer support software Support Ornament 1
Design responsive si adaptabil
Optimizare si performanta

UX/UI design inovator

Creăm experiențe de utilizare memorabile prin design-ul UX/UI. Accentul nostru se pune pe crearea unei interfețe intuitive și atractive, care să faciliteze interacțiunea utilizatorilor cu site-ul. De la scheme de culori până la tipografie, fiecare element este gândit pentru a crește angajamentul și satisfacția utilizatorului.

Optimizare și performanță

Un website rapid și eficient este cheia succesului online. Ne concentrăm pe optimizarea performanței site-ului, reducând timpul de încărcare și asigurându-ne că site-ul tău funcționează la capacitate maximă. Implementăm cele mai bune practici SEO și tehnici de codificare pentru a asigura un rang înalt în motoarele de căutare.

Customer support software Support Ornament 2
UXUI Design Inovator

Recenzii

Soluții digitale

În era digitală, primele impresii sunt esențiale, așa că un design epatant este cheia succesului. Descoperă ofertele pe carele le-am pregătit pentru tine!

Indiferent de nișa activității tale sau de dimensiunea business-ului, ai nevoie de un website. Dacă nu ești decis încă, iți oferim câteva argumente:

  • În primul rând concurența ta este probabil deja online.
  • În al doilea rând, printr-un website ai posibilitatea să îți creezi o imagine și un brand pentru clienții din online.
  • Poți să iți promovezi business-ul mai eficient și mai ieftin cu ajutorul instrumentelor de marketing disponibile.

Pentru a fi prezent în online ai nevoie de achiziționarea unui domeniu de internet, crearea unui logo si a unui website. Imediat după achiziția acestora, ai nevoie de marketing și promovarea online, optimizare pagini dar și servicii de găzduire. În funcție de bugetul disponibil, putem să te ajutăm în găsirea cele mai bune soluții pentru tine.

Primul pas este de analiză în care discutăm detalii despre obiectivele tale dar și despre conceperea unei structuri a website-ului, eventuale recomandări de conținut.

Următorul pas este de creare a conceptului grafic și de personalizare.

Implementarea platformei, a paginilor și a funcționalităților.

Introducerea conținutului/produselor.

Testarea website-ului, a paginilor și a tehnologiilor implementate.

Migrarea website-ului in modul live și instruirea administratorilor.

Pe tot parcursul derularii proiectului este necesară implicarea ta.

Acest răspuns nu poate fi generalizat. Prețul pentru realizarea unui website variază în funcție de mai mulți factori. Unul din factorii importanți de diferențiere este dacă tipul website-ului este unul de prezentare/magazin online/corporate. Un alt factor este mărimea website-ului, nr.de pagini, produse, funcționalități. Fiecare website este diferit în felul său și necesită elemente diferite.

Da. La Eloxeweb dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, primești integral suma achitată.

Ai întrebări sau nevoie de asistență pentru proiectul tău?

Completează formularul de contact și hai să transformăm ideile tale în realitate digitală!

Vezi politica de confidentialitate